Ronald Koopmans

Veel ervaring, kort verhaal.
Sinds mei 2008 werk ik als zelfstandig vormgever/art director voor diverse opdrachtgevers. Aan zowel offline als online communicatie, want die vormen steeds vaker een geheel. Geregeld werk ik in samenwerking met andere communicatiespecialisten uit mijn netwerk. Zo kan ik mijn klanten de faciliteiten van een full service bureau bieden, als de opdracht dat vraagt. Van vormgeving en productie van een magazine tot de realisatie van een website, communicatiestijl, actie of campagne.
Mijn doelstelling is om klanten te helpen bij het bouwen aan hun merk, product of dienst. Ik hanteer daar een ‘down to earth’-mentaliteit bij: werken er meer partijen aan een opdracht mee, dan nooit meer dan strikt noodzakelijk. Van overhead is dus nooit sprake.
Voorgeschiedenis
Art director/vormgever bij de bureaus: Mundocom (Publicis group), Foot Cone & Belding, Nuyten & Associates. Op projectbasis voor Publicis Amsterdam.
Bij deze bureaus heb ik o.a. gewerkt voor ABN Amro bank, SNS bank, SNS Reaal groep, Philips, Gemeente Amsterdam, Politie Amsterdam-Amstelland, Weekbladpers (maandbladen Opzij, J/M) en Pullman bedden en matrassen.


Back to Top